יחיעם משדרגת לכם את הסנדוויץ' – יותר בשר, אותו מחיר

החופש הגדול כבר כאן, ועם הילדים בבית הארוחות הופכות למשימה יומיומית. מעדני יחיעם, יוצאתבמהלך משתלם במיוחד: 20% תוספת תוכן על מגוון מוצרי פסטרמה וסלמי – ללא שינוי במחיר.

המהלך נוגע בדיוק בלב הצרכים של המשפחות הישראליות: יותר אוכל, פחות הוצאות. בין המוצרים שישווקו בתוספת תוכן: פסטרמה של פעם, פסטרמה הודו בדבש, פסטרמה ברביקיו, פסטרמה בסגנון רומני, סלמי קוניאק, סלמי מעושן, כתף בקר מעושן, פסטרמה גחלים – כולם מוצרים אהובים, מוכרים ובעיקר נוחים לשימוש יומיומי.

המוצרים יסומנו במדבקה ברורה, ויהיו זמינים ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ במהלך יולי-אוגוסט או עד גמר המלאי.

הכשרות? בהשגחת הרבנות הראשית לישראל.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק והמכירות בחברה, מדובר במהלך ערכי שמחזק את הקשר של המותג עם הצרכן הישראלי. "בחרנו לתת יותר בתקופה מאתגרת, ולשמור על מחירים נגישים למשפחות – בלי להתפשר על איכות."

כמה זה עולה לנו? המחיר המומלץ לצרכן נשאר 28.90 ש"ח לאריזות של 250-300 גרם – והכמות פשוט גדלה ב20%!

Bookmark the permalink.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.